Over ons

Wie zijn wij

Hey! Wij zijn Marit en Lisanne, twee meiden die het geweldig vinden om nieuwe plekken te ontdekken en leuke activiteiten te ondernemen. We willen deze blog gebruiken om onze avonturen & tips vast te leggen en deze te delen met jullie.

 

Lisanne

Mijn naam is Lisanne en ik ben sinds kort afgestudeerd als sportkundige. In 2017 heb ik na mijn mbo opleiding al een hele gave reis van 3,5 maand gemaakt door Zuidoost-Azië. Het leuke aan reizen vind ik dat je in aanraking komt met andere culturen, nieuwe plekken ontdekt en buiten je comfort zone treedt. Ik kijk er erg naar uit om weer nieuwe ervaringen op te doen en die met jullie te delen.

  

Marit

Ik ben Marit en ben nu een jaar afgestudeerd als verpleegkundige. Voor deze reis heb ik gewerkt binnen de Careflex van Carintreggeland waar ik lekker heb gespaard  voor onze reis. Ik heb jaren aan topsport gedaan, waardoor ik helaas nooit eerder een mooie lange reis naar de andere kant van de wereld heb kunnen maken. Ik kijk er erg naar uit om de wereld te ontdekken en de verschillende landen van mijn bucketlist af te kunnen strepen.

Dutchgirlstravel

Onze droom voor op reis

Lisanne 

De prachtige Whitsundays bezoeken en met een camperbusje langs de kust van Australië reizen.

Marit

Met een eigen volkwagenbusje (en puppy) rondreizen over de hele wereld (oh, en de loterij winnen zodat ik dit kan betalen).

Favoriete quote

Lisanne

The world is a book, and those who do not travel read only a page.

Marit

Traveling leaves you speechless, then turns you into a story teller.

Scroll naar boven